Stalling, niet overdekt maar wel op asfalt.

Het adres: Ambachtstraat 38 Dieren.

Bent u op zoek naar een stalling voor uw camper, caravan of aanhanger, dan bent u hier aan het juiste adres. De stalling is achter een groot hek. De kosten voor een plaats zijn 200 euro voor de eerste dag en de rest van het jaar gratis. Kortere periode is in overleg mogelijk met een minimum van 100 euro. De betaling is eens per jaar in de maand juni.

Info:

Speciaal voor de stalling is er een mailinglijst. Is het bedrijf door omstandigheden op een doordeweekse dag gesloten, dan ontvangt u een mailtje zodat u niet voor niets komt.  Op werkdagen kunt u erbij en zo vaak ophalen als het u uitkomt zonder verdere kosten. Er zijn geen overdekte plaatsen.

Service:

Water is aanwezig net als een bandenpomp voor het geval uw banden zacht zijn na de winter. Of u de gasfles eruit haalt of erin laat, dat is aan u.    
Caravanstalling
Ophalen .
Caravanstalling

De oplossing

Geen problemen met de politie of buren ivm illegale stalling op straat. Zet hem bij ons neer

Ophalen van uw eigendommen:

Uw caravan, boot, camper of aanhanger kunt u zo vaak ophalen als wilt. Dit is alleen mogelijk als het hek geopend is. Mocht u buiten de openingstijden iets willen ophalen dan zijn er extra kosten aan verbonden. De kosten zijn 25,- euro voor ophalen of brengen en dienen contant vooraf betaald te worden aan degene die het hek speciaal voor u open maakt. Ophalen of brengen is niet altijd mogelijk en alleen in overleg.
Zo vaak u wilt.