Autobanden
Autobanden waren nog nooit zo goedkoop.
Wij helpen u met het zoeken naar de goedkoopste autobanden. Online vindt u altijd de beste prijs, maar wie gaat ze er dan opleggen? Autobedrijf Wegman monteert voor een vaste prijs de banden die u zelf online heeft gekocht. Voor € 10 euro per band liggen ze erop, inclusief een nieuw ventiel en balanceren. Het afvoeren van uw oude banden is mogelijk bij uw gemeentelijke afvaldepot, maar voor € 2,50 per band kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Wij zijn montagepartner van onderstaande bandenleveranciers en als extra service kunt u de banden rechtstreeks bij ons laten bezorgen. Zodra ze binnen zijn, nemen wij contact met u op voor de montage.

Hoe gaat het in z’n werk?

Op de zijkant van autobanden staat de maat. Bijvoorbeeld 195/50R15V. Deze maat schrijft u op en vervolgens gaat u op het internet zoeken naar die maat. Vergelijk de prijzen en maak de beste keuze. Gemakkelijk en voor de beste prijs/ kwaliteit verhouding. U kiest zelf uw banden en hoeft zich vervolgens geen zorgen meer te maken over wie ze erop gaat zetten. Dat kunnen wij voor u verzorgen. Op deze manier spaart u veel geld uit. Een bekeuring voor een gladde band kost al gauw meer dan een nieuwe band.
Topbanden.com 
Autobandenmarkt.nl
ikwilbanden.nl
Aanvullende informatie
Om het beste merk band te vinden of een betere kwaliteit, kunt u bij onderstaande bedrijven kijken naar bandentests.
ANWB
Autobandentest.com
Apparatuur
Wij hebben de modernste apparatuur voor het beste resultaat. Wij kunnen u nu ook helpen met blinde wielen zoals die van Citroen en Peugeot.
Webshop
Zelf hebben wij ook een webshop voor banden hier op de site. U vindt hem hier: Banden
Tirendo.nl
Banden-Pneus-Online.nl
Bandenleader.nl
Perslucht of stikstof
Onderzoek van onze organisatie en vele anderen (ANWB, ADAC en Continental Tyres), geven helder aan dat het vullen van de banden met alleen stikstof bij personenauto’s geen toegevoegde waarde heeft. Er is geen onafhankelijk of wetenschappelijk onderzoek dat dit wel zou aantonen. Wanneer banden met stikstof zijn gevuld, is het geen probleem om je banden met perslucht bij te pompen, omdat perslucht voor het grootste deel uit stikstof bestaat. En andersom kunnen banden met lucht prima worden bijgevuld met stikstof. Bron
Prijzen vergelijken doe je bij Bandenspotter.nl
De maat van jouw banden staat op aan de zijkant van de band op de auto. Zoek de beste prijs op bij bandenspotter.nl

Bandenlabel.

Iedere band is voorzien van een bandenlabel. Hierop wordt aangegeven hoeveel lawaai de band maakt, of deze een gunstig brandstofverbruik heeft en of de band goede regeneigenschappen heeft. A is goed en G is slecht. Er zijn geen eisen aan deze waardes. Welke band je kiest maakt dus niet uit voor de wet, politie of de APK. Als je zelf mag kiezen is een stille en zuignige band misschien een beter keuze.